Fullkornspasta med tomatisert kjøtt- og grønnsakssaus, og revet Grande Premium
Roede

Fullkornspasta med tomatisert kjøtt- og grønnsakssaus, og revet Grande Premium

3.83 (115)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Gul løk
1 stk
Gulrøtter
200 g
Sellerirot
300 g
(Selleri)
Kjøttdeig med linser
350 g
Tomatsausbase
1 pakke
Olje
½ ss
Fullkornslinguine
150 g
(Hvete)
Ruccola
50 g
Revet Grande Premium
½ pakke
(Melk, Laktose)
Chiliflak
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 829 kcal
  • Fett: 25 g
  • Karbohydrater: 103 g
  • Protein: 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ønsker du mer smak i kjøttsausen, kan du bruke finhakket chili, tomatpuré eller en skvett rødvin. Sausen må gjerne småkoke lengre.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
 Skrell og finhakk løken. Skrell og grovriv gulrøttene og selleriroten på et rivjern. 
Varm opp en stor og vid kjele til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter. Ha i løken, gulrøttene og selleriroten. Stek videre i 2–3 minutter. Ha i tomatsausbasen, kok opp, og la sausen småkoke i omtrent 15 minutter. Rør om underveis i koketiden. Smak til med salt og pepper. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skyll og tørk ruccolaen. Topp pastaen med ruccolaen, den revne Grande Premium-osten og ønsket mengde av chiliflakene.
 Kjøttsausen ryktes å være best på dag nummer to. Kok den opp, og spis den til lunsj eller middag innen det har gått et par dager. Ukokt pasta kan legges i tørrskuffen og brukes senere.
100 g Kjøtt-og grønnsakssaus: 300 g Ost: 1 ts Energiinnhold: ca. 570 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!