Kremet pasta med kylling, grønnkål og sjampinjong

Kremet pasta med kylling

grønnkål og sjampinjong
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Denne deilige, fyldige pastasausen med saftig kylling og mettende pasta vil samle familien rundt ukens diggeste middag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Gul løk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Tomat
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Hønsebuljong
1 pakke
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Grønnkål
50 g
Vann
1 dl
Fullkornspenne
200 g
(Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
804 kcal
Fett:
32 g
Karbohydrater:
79 g
Protein:
51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha ferdig kokt pasta, kylling, grønnsaker og saus i en ildfast form. Dryss over litt revet ost. Sett formen i ovnen og stek den i omtrent 15 minutter ved 200 grader.

Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen. 
Skrell og finhakk løken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Kutt tomaten i terninger. Kutt kyllingen i biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak til sausen. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i omtrent 3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken og soppen og stek det hele i 3 minutter. Skru ned temperaturen til middels varme, tilsett crème fraîchen, hønsebuljongen, persilladen og 1 dl vann. La sausen småkoke til pastaen er ferdig, og vend inn grønnkålen og tomaten. Smak til med salt og pepper. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
God middag!