Kremet pasta med kylling
grønnkål og sjampinjongNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Denne deilige, fyldige pastasausen med saftig kylling og mettende pasta vil samle familien rundt ukens diggeste middag.
Denne deilige, fyldige pastasausen med saftig kylling og mettende pasta vil samle familien rundt ukens diggeste middag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Gul løk
1 stk
Sjampinjong
100 g
Tomat
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Crème fraîche
150 g
Hønsebuljong
1 pakke
Persillade
1 pakke
Grønnkål
50 g
Vann
1 dl
Fullkornspenne
200 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 804 kcal
- Fett:
- 32 g
- Karbohydrater:
- 79 g
- Protein:
- 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha ferdig kokt pasta, kylling, grønnsaker og saus i en ildfast form. Dryss over litt revet ost. Sett formen i ovnen og stek den i omtrent 15 minutter ved 200 grader.
Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
Skrell og finhakk løken. Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Kutt tomaten i terninger. Kutt kyllingen i biter. Behold fettet på, det smelter i pannen og gir god smak til sausen.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og tilsett litt olje. Stek kyllingen i omtrent 3 minutter, til den er gyllen. Tilsett løken og soppen og stek det hele i 3 minutter. Skru ned temperaturen til middels varme, tilsett crème fraîchen, hønsebuljongen, persilladen og 1 dl vann. La sausen småkoke til pastaen er ferdig, og vend inn grønnkålen og tomaten. Smak til med salt og pepper.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
God middag!