Krydret svinekjøtt i kremet tomatsaus med spinatris
Glutenfri

Krydret svinekjøtt i kremet tomatsaus med spinatris

3.87 (158)
Under 30 min
10 Ingredienser
En rik og smakfull gryte med kryddermarinert kjøtt og møre grønnsaker. En rett som vil falle i smak hos både store og små.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Smør
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper
  • sukker
Villris
125 g
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Spinat
100 g
Smør
½ ss
(Melk)
Gul løk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Gul paprika
1 stk
Kryddermarinerte svinestrimler
350 g
Tomatpuré
1 pakke
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Oksebuljong
1 pakke
Vann
2 dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 816 kcal
  • Fett: 37 g
  • Karbohydrater: 75 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til sausen med litt kanel for en dypere smak. Ønsker du en sterkere saus, passer det også fint med litt chili.

 Tilbered risen som anvist på pakken, men ha persilladen i kokevannet. Skyll spinaten. Vendt spinaten og ½ ss smør inn i den ferdigkokte risen.
 Skrell og finhakk løken. Skrell og kutt gulrøttene i to på langs, og så i skiver på skrå. Rens og kutt paprikaen i strimler.
 Varm opp en vid kjele til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter. Ha i grønnsakene, og stek videre i 2–3 minutter. Skru ned temperaturen til middels varme, og ha i tomatpuréen. Rør godt. Ha i crème fraîchen, oksebuljongen og 2 dl vann. La det hele småkoke i omtrent 10 minutter. Smak til med salt, pepper og sukker.
Vel bekomme!
God middag!