Kyllinggyros og multibrød
med hjemmelaget tzatziki og tobladsalatNy oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Rustikke multibrød
1–2 stk
Kyllinggyros
150–300 g
Tobladssalat
50 g
Tomat
1 stk
Agurk
½ stk
Yoghurt naturell
½–1 pakke
Persillade
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 876 kcal
- Fett:
- 37 g
- Karbohydrater:
- 89 g
- Protein:
- 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Brødene kan fint varmes i brødrister hvis du har, da trenger du ikke sette på stekeovnen.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Stek brødene som anvist på pakken (se tips).
Skyll og riv agurken på den grove siden av et rivjern, og klem ut vannet. Bland agurken og yoghurten i en serveringsskål, og smak til med persilladen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen under omrøring i 6–7 minutter.
Skyll og tørk salaten. Skyll og kutt tomaten i båter.
Server multibrødene med kyllingen, salaten, tomaten og tzatzikien.
God middag!