Kyllinggyros med tzatziki og tobladsalat

Kyllinggyros med tzatziki og tobladsalat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
5 Ingredienser
Deilig, saftig kylling med ferdig laget tzatziki i nystekt brød. En sommerlig, gresk nytelse!

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Rustikke multibrød
1–2 stk
(Hvete, Rug)
Kyllinggyros
150–300 g
Tobladssalat
50 g
Tomat
1 stk
Tzatziki
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 811 kcal
  • Fett: 33 g
  • Karbohydrater: 85 g
  • Protein: 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt feta i gyrosen om du har.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
Stek multibrødene som anvist på pakken. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 6–7 minutter. 
Skyll og tørk salaten. Del tomaten i båter. 
Server multibrødene med kyllingen, salaten, tomatene og tzatzikien.
God middag!