Kyllinggyros og multibrød med hjemmelaget tzatziki og tobladsalat

Kyllinggyros og multibrød

med hjemmelaget tzatziki og tobladsalat
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Rustikke multibrød
1–2 stk
(Hvete, Rug)
Kyllinggyros
150–300 g
Tobladssalat
50 g
Tomat
1 stk
Agurk
½ stk
Yoghurt naturell
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Persillade
½–1 pakke
(Sulfitt)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
876 kcal
Fett:
37 g
Karbohydrater:
89 g
Protein:
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Brødene kan fint varmes i brødrister hvis du har, da trenger du ikke sette på stekeovnen.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
Stek brødene som anvist på pakken (se tips). 
Skyll og riv agurken på den grove siden av et rivjern, og klem ut vannet. Bland agurken og yoghurten i en serveringsskål, og smak til med persilladen.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen under omrøring i 6–7 minutter. 
Skyll og tørk salaten. Skyll og kutt tomaten i båter. 
Server multibrødene med kyllingen, salaten, tomaten og tzatzikien.
God middag!