Laktosefri
Glutenfri
Kyllingklubber i krydret barbecuesaus
med spinat- og granateplesalat og jasminrisNy oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Saftige, varme kyllingklubber med masse smak er ordentlig kosemat. Her får du dem med søt mangochutney og syrlig granateple, en smaks- og fargefest.
Saftige, varme kyllingklubber med masse smak er ordentlig kosemat. Her får du dem med søt mangochutney og syrlig granateple, en smaks- og fargefest.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
- malt kanel
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Barbecuesaus
1 pakke
Mexican BBQ
1 pakke
Kyllinglårklubber
600 g
Malt kanel
½ ts
Jasminris
150 g
Spinat
100 g
Koriander
1 bunt
Granateple
1 stk
Chiliflak
½ pakke
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, rødvins- eller hvitvinseddik
1 ss
Mangochutney
1 glass
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 876 kcal
- Fett:
- 25 g
- Karbohydrater:
- 110 g
- Protein:
- 52 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha granateplet i en brødpose når du renser det, så slipper du søl. Har du ikke kanel, kan du fint droppe det.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Bland sammen barbecuesausen, det meksikanske grillkrydderet og ½ ts kanel i en skål (se tips). Bland kyllingen inn i sausen, og fordel den på et stekebrett med bakepapir. Stek kyllingen i ovnen i 20–25 minutter, eller til den er gjennomstekt.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll spinaten og korianderen. Grov hakk korianderen og ta kjernene ut av granateplet. Bland sammen spinaten, korianderen og granateplet i en skål. Vend inn 1 ss olivenolje og 1 ss eddik. Smak til med chiliflakene, salt og pepper.
Server mangochutneyen til retten.
God middag!