Linguine med pepperoni, tomat, fetaost og ruccolapesto

Linguine med pepperoni

tomat, fetaost og ruccolapesto
4.37 (79)
Under 20 min
9 Ingredienser
Kombinasjonen av krydret pepperoni, salt fetaost og friske tomater er en sikker vinner.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Linguine
100 g
(Hvete)
Ruccola
½ pakke
Hvitløksfedd
½ stk
Sitron
½ stk
Olivenolje
3 ss
Sjalottløk
1 stk
Pepperoni
50 g
Tomat
1 stk
Fetaost
50 g
(Melk, Laktose)
Ruccola
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
995 kcal
Fett:
60 g
Karbohydrater:
77 g
Protein:
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skyll all ruccolaen, og ha halvparten over i et litermål. Skrell hvitløken. Ha hvitløken og 3 ss olivenolje i litermålet, og kjør blandingen jevn med en stavmikser. Smak til med saft fra sitronen, salt og pepper.
Skrell og kutt sjalottløken i båter. Kutt pepperonien i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek pepperonien i 3–4 minutter, til den er gyllen. Tilsett sjalottløken når det gjenstår omtrent 2 minutter av steketiden, og stek det hele til løken er gyllen.
Skyll og kutt tomaten og fetaosten i terninger. Vend ruccolapestoen, pepperonien, sjalottløken, tomaten, fetaosten og resten av ruccolaen inn med pastaen før servering.  
 Dette er en stor porsjon mat. Hvis du har igjen rester, blir dette en perfekt lunsj til en av de nærmeste dagene.
God middag!