Ovnsbakt red curry-kylling med paprika, mangochutney og nanbrød

Ovnsbakt red curry-kylling

med paprika, mangochutney og nanbrød
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Den smakfulle kombinasjonen av mangochutney, appelsin og rød curry passer perfekt i denne kyllingretten. Dypp de varme nanbrødene i sausen for en ekstra god matopplevelse.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Basmatiris
135 g
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Appelsin
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
400 g
Kokosmelk
1 liten boks
Rød currypaste
½–1 pakke
Mangochutney
1 glass
Nanbrød
2 stk
(Hvete, Melk, Laktose)
Koriander
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
1301 kcal
Fett:
48 g
Karbohydrater:
160 g
Protein:
58 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smør gjerne litt hvitløk på nanbrødene når du skal steke dem.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Rens og kutt paprikaen i terninger. Kutt appelsinen i to. Ha rødløken, paprikaen og kyllingen i en ildfast form, og vend inn kokosmelken, currypasten, mangochutneyen og saften fra appelsinen. Stek kyllingen og grønnsakene i ovnen i 25 minutter. Smak til med salt og pepper.
 Stek nanbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
Skyll, rist og grovhakk korianderen. Dryss korianderen over retten ved servering.
God middag!