Ovnsbakt red curry-kylling
med paprika, mangochutney og nanbrødNy oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Den smakfulle kombinasjonen av mangochutney, appelsin og rød curry passer perfekt i denne kyllingretten. Dypp de varme nanbrødene i sausen for en ekstra god matopplevelse.
Den smakfulle kombinasjonen av mangochutney, appelsin og rød curry passer perfekt i denne kyllingretten. Dypp de varme nanbrødene i sausen for en ekstra god matopplevelse.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Basmatiris
135 g
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Appelsin
1 stk
Utbenet kyllinglår u/skinn
400 g
Kokosmelk
1 liten boks
Rød currypaste
½–1 pakke
Mangochutney
1 glass
Nanbrød
2 stk
Koriander
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1301 kcal
- Fett:
- 48 g
- Karbohydrater:
- 160 g
- Protein:
- 58 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smør gjerne litt hvitløk på nanbrødene når du skal steke dem.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Rens og kutt paprikaen i terninger. Kutt appelsinen i to. Ha rødløken, paprikaen og kyllingen i en ildfast form, og vend inn kokosmelken, currypasten, mangochutneyen og saften fra appelsinen. Stek kyllingen og grønnsakene i ovnen i 25 minutter. Smak til med salt og pepper.
Stek nanbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering.
Skyll, rist og grovhakk korianderen. Dryss korianderen over retten ved servering.
God middag!