Ovnsbakte provencekrydrete kyllinglår
i spinat- og soppsaus med couscousNy oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Spinat
50 g
Tomat
1 stk
Soppsaus
1 pakke
Grillede kyllinglår med Provencekrydder
430 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Fullkornscouscous
125 g
Persillade
½ pakke
Brokkoli
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 690 kcal
- Fett:
- 34 g
- Karbohydrater:
- 56 g
- Protein:
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også ovnsbake brokkolien i stekeovnen.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og tørk spinaten. Skyll og kutt tomaten i båter.
Fordel soppsausen i en stor ildfast form, og bland inn spinaten og tomaten. Legg kyllinglårene på toppen, og hell over balsamicovinaigretten. Krydre med litt salt og pepper, og stek det hele i ovnen i 20 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
Tilbered couscousen som anvist på pakken, men tilsett persilladen i kokevannet.
Kok opp lettsaltet vann i en kjele. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Kok brokkolien i 3–4 minutter, eller til den er mør. Hell av vannet.
God middag!