Ovnsbakte provencekrydrete kyllinglår i spinat- og soppsaus med couscous

Ovnsbakte provencekrydrete kyllinglår

i spinat- og soppsaus med couscous
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Spinat
50 g
Tomat
1 stk
Soppsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Grillede kyllinglår med Provencekrydder
430 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Fullkornscouscous
125 g
(Hvete)
Persillade
½ pakke
(Sulfitt)
Brokkoli
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
690 kcal
Fett:
34 g
Karbohydrater:
56 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også ovnsbake brokkolien i stekeovnen.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og tørk spinaten. Skyll og kutt tomaten i båter.
 Fordel soppsausen i en stor ildfast form, og bland inn spinaten og tomaten. Legg kyllinglårene på toppen, og hell over balsamicovinaigretten. Krydre med litt salt og pepper, og stek det hele i ovnen i 20 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
Tilbered couscousen som anvist på pakken, men tilsett persilladen i kokevannet.
 Kok opp lettsaltet vann i en kjele. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i biter. Kok brokkolien i 3–4 minutter, eller til den er mør. Hell av vannet.
God middag!