Panert hyse med kremet pasta penne, erter og ruccola
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
7 Ingredienser
En fusionrett med inspirasjon fra Italia og England. Pasta og panert fisk - en skikkelig god kombo!
En fusionrett med inspirasjon fra Italia og England. Pasta og panert fisk - en skikkelig god kombo!
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Egg
- hvetemel
- olje
- salt
- pepper
Pasta
100 g
Grønne erter
125 g
Ruccola
50 g
Hvitløksdressing
1 pakke
Sjalottløk
½ stk
Hysefilet
200 g
Panering
30 g
Egg
1 stk
Hvetemel
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 1044 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 122 g
- Protein: 68 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt sitronsaft eller eddik over fisken.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Tilsett ertene de siste 2 minuttene av koketiden.
Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Visp 1 egg sammen i en skål. Ha 1 ss hvetemel og paneringen i hver sin skål. Vend fisken først i hvetemelet, deretter i egget, og til slutt i paneringen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Ha sjalottløken og fisken i pannen, og stek fisken i 2–3 minutter på hver side. Fisken er ferdig når den flaker seg ved et lett trykk. Løken er ferdig når den er litt gyllen, etter omtrent 5 minutter i pannen.
Skyll og tørk ruccoalen. Vend ruccolaen og hvitløksdressingen inn i pastaen før servering. Krydre med salt og pepper.
Kjøl ned pastarestene raskt, og spis en god pastasalat til lunsj dagen etter. Bland gjerne inn litt spekeskinke eller kokt skinke.
God middag!