Laktosefri
Sommerens pastasalat med grillet gyroskjøtt, cherrytomater, spinat og salsa verde
4.11 (328)
Under 20 min
7 Ingredienser
Gyros – grillet skivet svinenakke med masse smak som oftest serveres i et pitabrød i Hellas. Her får du det i en sommerlig pastasalat med frisk salsa.
Gyros – grillet skivet svinenakke med masse smak som oftest serveres i et pitabrød i Hellas. Her får du det i en sommerlig pastasalat med frisk salsa.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Hvete
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
Fullkornspenne
200 g
Sjampinjong
100 g
Grillet gyroskjøtt
250 g
Persillade
1 pakke
Cherrytomater
1 pakke
Spinat
100 g
Salsa verde
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 895 kcal
- Fett: 45 g
- Karbohydrater: 74 g
- Protein: 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek cherrytomatene og spinaten raskt i stekepannen sammen med kjøttet og soppen hvis du vil ha en lunere salat. Ønsker du en mer kremet pasta, kan du vende inn litt rømme eller crème fraîche.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Rens soppen fri for jord, og del den i to. Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og stek soppen i 3–4 minutter, til den har sluppet væske og blitt tørr igjen. Tilsett litt olje, og ha i gyroskjøttet. Stek videre i 3–4 minutter. Krydre med persilladen, salt og pepper.
Skyll cherrytomatene og spinaten. Del cherrytomatene i to.
Vend cherrytomatene og spinaten inn i pastaen, og smak til med salt og pepper. Ha pastaen på et stort serveringsfat, legg kjøttet og soppen over pastaen, og topp med salsa verden.
God middag!