Wraps med tempurasei, sprø grønnsaker og curry- og mangodressing

Wraps med tempurasei, sprø grønnsaker og curry- og mangodressing

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser
Sprø og saftig sei i en varm lefse med friske og fargerike grønnsaker er en perfekt middag for hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Mais
1 pakke
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Curry- og mangodressing
½–1 pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 738 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 90 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt rødløken i tynne skiver, og skyll skivene i kaldt vann for å gjøre løken litt mildere.

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. 
 Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
 Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i strimler. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt agurken i terninger eller skiver. Skrell og finhakk rødløken. Hell laken av maisen. Ha alle grønnsakene i hver sine skåler, eller bland alt sammen i en salatbolle. 
Pakk tortillalefsene i aluminiumfolie, og varm dem i ovnen i 3–4 minutter.
 Sett sammen wrapsene etter eget ønske, og server curry- og mangodressingen til retten.
God middag!