Urtepanert flyndre, grovknuste poteter, asparges og remulade
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
5 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- salt
- pepper
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Bakepotet
1 stk
Smør
1 ss
Urtepanert flyndrefilet
150–300 g
Gulrot
1 stk
Asparges
100 g
Remulade
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 378 kcal
- Fett: 40 g
- Karbohydrater: 3 g
- Protein: 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du panert flyndre til overs? Da har du et godt utgangspunkt for en god fiskeburger. Eller ha den i en wrap med dine favorittgrønnsaker og sweet chili-saus.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skyll poteten, del den i fire og kok den mør i omtrent 15–20 minutter. Hell av vannet, og knus poteten lett med en visp. Vend inn 1 ss smør med den knuste poteten. Smak til med salt og pepper.
Skrell gulroten og del den i fire på langs. Kutt av de fire nederste centimeterne på aspargesen, denne delen er trevlete og skal ikke brukes.
Legg fisken og gulroten på et stekebrett med bakepapir. Drypp litt olje over gulroten, og krydre med salt og pepper. Sett brettet i ovnen, og stek fisken og gulroten i 12–15 minutter. Legg aspargesene på brettet når det er 5 minutter igjen av steketiden.
Server remuladen til retten.
God middag!