Vegetarpizza med fersk mozzarella, ruccola, pinjekjerner og rømmedressing
Vegetar

Vegetarpizza med fersk mozzarella, ruccola, pinjekjerner og rømmedressing

4.32 (204)
Under 30 min
11 Ingredienser
Tynne, steinovnsbakte pizzabunner med fersk mozzarella, vår ferdiglagde pizzasaus og rødløk, tomat og chili. En liten bit av Italia, midt i uken.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Rødløk
1 stk
Tomater
2 stk
Rød chili
1 stk
Ruccola
50 g
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Revet ost
100 g
(Melk)
Pinjekjerner
1 pakker
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1105 kcal
  • Fett: 55 g
  • Karbohydrater: 103 g
  • Protein: 49 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne ruccolaen i litt fersk basilikum og olivenolje.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. Bruk gjerne pizzafunksjon om du har det. 
 Ha pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel pizzasausen på bunnene.
 Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll og kutt tomatene og chilien i skiver. Skyll og tørk ruccolaen. Riv den ferske mozzarellaen i mindre biter, og fordel den og den revne osten på bunnene. Topp pizzaene med rødløken, tomatene og chilien. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist pinjekjernene i 1–2 minutter, til de er gylne. Topp de ferdigstekte pizzaene med ruccolaen, pinjekjernene, salt og pepper.
 Bland sammen rømmen og det meksikanske grillkrydderet i en skål. Smak til med salt og pepper. Server rømmedressingen til pizzaene.
God middag!