Glutenfri
Konfiterte kyllingvinger
med frisk eplecoleslaw og chilistekt maisNy oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Poteter
350 g
Konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
650 g
Grønt eple
1 stk
Hjertesalat
½–1 stk
Råkostmiks
150 g
Urtedressing
1 pakke
Mais
1 pakke
Røkt chilimix
½ pakke
Smør
½ ss
Barbecuesaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 927 kcal
- Fett:
- 54 g
- Karbohydrater:
- 67 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i skiver. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Fordel kyllingen på et stekebrett med bakepapir, og stek vingene i ovnen i omtrent 15 minutter, til de er gjennomvarme.
Skyll og grovriv eplet på et rivjern. Skyll og kutt hjertesalaten i strimler. Bland sammen eplet, hjertesalaten, råkostmiksen og urtedressingen i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
Sil laken av maisen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og ½ ss smør. Stek maisen og ønsket mengde av chilikrydderet i omtrent 4 minutter.
Server barbequesausen til retten.
God middag!