Konfiterte kyllingvinger med frisk eplecoleslaw og chilistekt mais
Glutenfri

Konfiterte kyllingvinger

med frisk eplecoleslaw og chilistekt mais
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Poteter
350 g
Konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
650 g
Grønt eple
1 stk
Hjertesalat
½–1 stk
Råkostmiks
150 g
Urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Mais
1 pakke
Røkt chilimix
½ pakke
Smør
½ ss
(Melk)
Barbecuesaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
927 kcal
Fett:
54 g
Karbohydrater:
67 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
 Skyll og kutt potetene i skiver. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
 Fordel kyllingen på et stekebrett med bakepapir, og stek vingene i ovnen i omtrent 15 minutter, til de er gjennomvarme. 
 Skyll og grovriv eplet på et rivjern. Skyll og kutt hjertesalaten i strimler. Bland sammen eplet, hjertesalaten, råkostmiksen og urtedressingen i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
 Sil laken av maisen. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og ½ ss smør. Stek maisen og ønsket mengde av chilikrydderet i omtrent 4 minutter.
Server barbequesausen til retten. 
God middag!