Soyabakt laksefilet med nektarin- og couscoussalat
Laktosefri

Soyabakt laksefilet

med nektarin- og couscoussalat
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
Fullkornscouscous
125 g
(Hvete)
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Lime
1 stk
Olivenolje
2 ss
Restaurantsalat
50 g
Agurk
1 stk
Nektarin
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
723 kcal
Fett:
36 g
Karbohydrater:
60 g
Protein:
39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
 Bland sammen soya-og ingefærsausen, sesamfrøene og 2 ss olivenolje i en ildfast form. Ha fisken i formen, og øs marinaden over. Stek fisken i ovnen i 8–10 minutter, til den såvidt er gjennomstekt, med en mørk rosa kjerne.
 Skyll salaten, agurken og nektarinen. Kutt agurken og nektarinen i terninger. Bland sammen den ferdigkokte couscousen, salaten og agurk- og nektarinterningene i en salatbolle.
 Bryt den ferdigstekte fisken i biter med hendene, og ha bitene i salaten. Smak til sausen fra den ildfaste formen med saft fra limen.
 Kutt resten av limen i båter, og server båtene og sausen fra den ildfaste formen til retten.
God middag!