Laktosefri
Soyabakt laksefilet
med nektarin- og couscoussalatNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olivenolje
Fullkornscouscous
125 g
Laksefilet
270 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Lime
1 stk
Olivenolje
2 ss
Restaurantsalat
50 g
Agurk
1 stk
Nektarin
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 723 kcal
- Fett:
- 36 g
- Karbohydrater:
- 60 g
- Protein:
- 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Bland sammen soya-og ingefærsausen, sesamfrøene og 2 ss olivenolje i en ildfast form. Ha fisken i formen, og øs marinaden over. Stek fisken i ovnen i 8–10 minutter, til den såvidt er gjennomstekt, med en mørk rosa kjerne.
Skyll salaten, agurken og nektarinen. Kutt agurken og nektarinen i terninger. Bland sammen den ferdigkokte couscousen, salaten og agurk- og nektarinterningene i en salatbolle.
Bryt den ferdigstekte fisken i biter med hendene, og ha bitene i salaten. Smak til sausen fra den ildfaste formen med saft fra limen.
Kutt resten av limen i båter, og server båtene og sausen fra den ildfaste formen til retten.
God middag!