Laktosefri
Svinekam i hoisinsaus
med eggenudler, pak choy og soya- og ingefærsausNy oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Hvitløksfedd
1 stk
Gul paprika
1 stk
Pak choy
2 stk
Eggenudler
125 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Lime
1 stk
Mager svinekam i skiver
300 g
Hoisinsaus
1 pakke
Sesamfrø
1 pakke
Vann
½ dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 624 kcal
- Fett:
- 17 g
- Karbohydrater:
- 71 g
- Protein:
- 46 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok opp en kjele med vann med oksebuljong. Ha nudlene, grønnsakene og det ferdigstekte kjøttet i en dyp tallerken, og hell over kraften. Vipps, en deilig ramen. Ha gjerne kokte egg i suppen.
Skrell og finhakk hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt pak choyene i båter gjennom stilkfestet. Tilbered nudlene som anvist på pakken. Hell vannet av de ferdigkokte nudlene, og avkjøl dem i kaldt vann.
Skyll limen, og finriv limeskallet (kun det grønne) på et rivjern. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på hver side, til det er gyllent. Ha i ½ dl vann, limeskallet, hoisinsausen og sesamfrøene. Skru ned temperaturen til lav varme, og la kjøttet surre i sausen frem til servering. Smak til med salt, pepper og saft fra limen.
Varm opp kjelen fra punkt 1 til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hvitløken og paprikaen i 2 minutter. Tilsett de kokte nudlene, pak choyen og soya- og ingefærsausen. Stek det hele videre i 2–3 minutter, og smak til med salt og pepper.
God middag!