Wrap med sprø sei, friske grønnsaker og sweet chili-saus
4.13 (124)
Under 20 min
8 Ingredienser
Sprø sei, pakket i tortilla med friske grønnsaker og toppet med en søt chilisaus, er perfekt i en aktiv hverdag.
Sprø sei, pakket i tortilla med friske grønnsaker og toppet med en søt chilisaus, er perfekt i en aktiv hverdag.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Tempurasei
330 g
Gulrot
1 stk
Agurk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Mais
1 pakke
Tortillalefser
4 stk
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 776 kcal
- Fett: 15 g
- Karbohydrater: 122 g
- Protein: 38 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Skrell gulroten, og kutt den og agurken i tynne staver. Rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og riv hjertesalaten i biter. Sil laken av maisen, og skyll den. Ha alle grønnsakene i hver sin serveringsskål.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Fyll tortillalefsene med fisken, grønnsakene og chilisausen.
God middag!