Wrap med sprø sei, friske grønnsaker og sweet chili-saus

Wrap med sprø sei, friske grønnsaker og sweet chili-saus

4.13 (124)
Under 20 min
8 Ingredienser
Sprø sei, pakket i tortilla med friske grønnsaker og toppet med en søt chilisaus, er perfekt i en aktiv hverdag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Tempurasei
330 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Gulrot
1 stk
Agurk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Mais
1 pakke
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Sweet chili-saus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 776 kcal
  • Fett: 15 g
  • Karbohydrater: 122 g
  • Protein: 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Stek fisken i ovnen i 12–15 minutter, til den er gyllen og sprø.
Skrell gulroten, og kutt den og agurken i tynne staver. Rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og riv hjertesalaten i biter. Sil laken av maisen, og skyll den. Ha alle grønnsakene i hver sin serveringsskål.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
Fyll tortillalefsene med fisken, grønnsakene og chilisausen.
God middag!