Tortillawraps med skivet kyllingfilet i kormasaus, kålsalat og urtedressing

Tortillawraps med skivet kyllingfilet i kormasaus, kålsalat og urtedressing

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mandler
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Sukker
  • vann
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
Rødløk
½ stk
Lime
½–1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Sukker
½ ss
Skivet kyllingfilet
300 g
Rødløk
½ stk
Kormapaste
½ glass
(Sennep, Mandler)
Kokoskrem
½ pakke
Vann
½ dl
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Tomat
1 stk
Lett urtedressing
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 778 kcal
  • Fett: 22 g
  • Karbohydrater: 88 g
  • Protein: 57 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Bland sammen halvparten av løkskivene, ½ ss sukker og saften fra limen i en skål. La løken trekke i 5–10 minutter, og vend inn den strimlede kålsalaten rett før servering (se tips). 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 3–4 minutter. Ha i resten av løken fra punkt 2, og stek det hele i 1–2 minutter til, eller til løken er blank og kyllingen har fått en jevn stekeskorpe. Rør inn kormapasten, kokoskremen og ½ dl vann. Kok opp, og la det småkoke til resten av retten er klar.
 Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
 Skyll og kutt tomaten i små terninger. Bland tomaten sammen med urtedressingen i en serveringsskål.
Fyll tortillalefsene med kålsalaten, kyllingen og urtedressingen.
God middag!