Tortillapizza med filetbacon
mozzarella, Grana Padano og ruccolaNy oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
En skikkelig lettvint, rask, og ikke minst ordentlig god pizza. Med magert filetbacon og Grana Padano blir dette en sikker vinner for hele familien.
En skikkelig lettvint, rask, og ikke minst ordentlig god pizza. Med magert filetbacon og Grana Padano blir dette en sikker vinner for hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- pepper
- salt
Rødløk
½ stk
Ruccola
50 g
Tortillalefser
4 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet mozzarella
100 g
Magert filetbacon
1 pakke
Revet Grana Padano
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 700 kcal
- Fett:
- 28 g
- Karbohydrater:
- 71 g
- Protein:
- 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du liker litt mer smak på pizzasausen din, kan du ha i litt hvitløk, fersk eller tørket chili og frisk basilikum. Det er også godt med litt crème fraîche i sausen, eller så kan du lage helt hvit pizzasaus med crème fraîche og hvitløk.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Skyll og tørk ruccolaen.
Fordel to og to av tortillalefsene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen på lefsene (se tips), og topp med løken, den revne mozzarellaen, baconet og Grana Padano-osten. Stek tortillapizzaene i ovnen i 8–10 minutter. Bytt plass på brettene underveis i steketiden.
Fordel ruccolaen på pizzaene, drypp over litt olivenolje, og krydre med salt og pepper ved servering.
God middag!