Glutenfri
Stroganoff med kjøttdeig
sjampinjong og villrisNy oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
En rask og varmende høstgryte med sopp og kremet tomatsaus som passer både store og små.
En rask og varmende høstgryte med sopp og kremet tomatsaus som passer både store og små.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Villris
125 g
Gul løk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Sjampinjong
200 g
Kjøttdeig
300 g
Tomatpuré
2 pakke
Crème fraîche
150 g
Oksebuljong
1 pakke
Vann
2 dl
Restaurantsalat
100 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 776 kcal
- Fett:
- 36 g
- Karbohydrater:
- 69 g
- Protein:
- 44 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til med sukker for å gi en rundere smak til gryten.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken, og rens og kutt paprikaen i strimler. Børst jord av soppene, og kutt dem i skiver.
Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i litt store biter, og stek den til den er gjennomstekt. Ta kjøttdeigen ut av pannen. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek løken og soppen i omtrent 4 minutter. Tilsett paprikaen og kjøttdeigen. Rør inn tomatpuréen, crème fraîchen, oksebuljongen og 2 dl vann. La det hele småkoke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server salaten ved siden av retten.
God middag!