Stroganoff med kjøttdeig, sjampinjong og villris
Glutenfri

Stroganoff med kjøttdeig

sjampinjong og villris
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
En rask og varmende høstgryte med sopp og kremet tomatsaus som passer både store og små.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Villris
125 g
Gul løk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Sjampinjong
200 g
Kjøttdeig
300 g
Tomatpuré
2 pakke
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Oksebuljong
1 pakke
Vann
2 dl
Restaurantsalat
100 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
776 kcal
Fett:
36 g
Karbohydrater:
69 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til med sukker for å gi en rundere smak til gryten.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og finhakk løken, og rens og kutt paprikaen i strimler. Børst jord av soppene, og kutt dem i skiver.
 Varm opp en stor stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i litt store biter, og stek den til den er gjennomstekt. Ta kjøttdeigen ut av pannen. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek løken og soppen i omtrent 4 minutter. Tilsett paprikaen og kjøttdeigen. Rør inn tomatpuréen, crème fraîchen, oksebuljongen og 2 dl vann. La det hele småkoke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper. 
Server salaten ved siden av retten.
God middag!