Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- Litt salt
- salt
Kjøttdeig av svin og okse
200 g
Rød paprika
½ stk
Gul løk
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Grana Padano
1 stk
Salt
Chipotlemiks
¼ pakke
Spinat
½ pakke
Tortelloni med ricotta og spinat
1 pakke
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bruk rikelig med vann når du koker pasta. Da slipper du at tortellinien klebrer seg sammen.
Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann til koking av pasta. Fersk pasta går det veldig fort å koke, så vent med det frem til rett før servering (se tips).
Skjær paprika og løk i tynne skiver. Finhakk hvitløk og vask spinat. Varm opp en stekepanne med olje og brun kjøttdeigen på høy varme. Når den er ferdig stekt, ha den over på en tallerken. I samme panne, stek paprika, løk og hvitløk til løken er blank og paprikaen har fått litt farge. Ha deretter kjøttdeigen tilbake i pannen sammen med grana padano. Rør alt godt sammen. Smak til med salt, pepper og chipotlekrydder. La blandingen stå på lav varme mens du koker pasta. Vend inn spinat ved servering.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet og vend inn litt olivenolje eller smør.
Server tortellini med kjøttdeig og spinat.
God middag!