Pasta al forno med mezze maniche, bolognesesaus og spinatsalat
3.97 (251)
Under 35 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Salt
- pepper
Pasta mezze maniche
200 g
Bolognese med kjøtt
600 g
Bechamelsaus
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
Gulrot
1 stk
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 971 kcal
- Fett: 37 g
- Karbohydrater: 117 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ikke ønsker å gratinere pastaen, kan den serveres med bolognesen, osten og salaten til.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft, og kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell og grovriv gulroten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og tørk spinaten. Bland sammen grønnsakene, spinaten og balsamicovinaigretten i en salatbolle. Krydre med litt salt og pepper.
Ha den kokte pastaen over i
en smurt ildfast form. Fordel bechamelsausen og bolognesesausen over pastaen, og strø den revne osten over. Stek pastaen øverst i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til osten er gyllen.
Bellissimo!
Ta vare på middagsrestene i en matboks i kjøleskapet. Spis det til lunsj i løpet av de nærmeste dagene.
God middag!