Pasta al forno med mezze maniche, bolognesesaus og spinatsalat

Pasta al forno

med mezze maniche, bolognesesaus og spinatsalat
3.96 (304)
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Pasta mezze maniche
200 g
(Hvete)
Bolognese med kjøtt
600 g
(Selleri)
Bechamelsaus
1 pakke
(Melk, Laktose)
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gulrot
1 stk
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
919 kcal
Fett:
37 g
Karbohydrater:
106 g
Protein:
41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ikke ønsker å gratinere pastaen, kan den serveres med bolognesen, osten og salaten til.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft, og kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen. 
Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Skrell og grovriv gulroten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skyll og tørk spinaten. Bland sammen grønnsakene, spinaten og balsamicovinaigretten i en salatbolle. Krydre med litt salt og pepper. 
 Ha den kokte pastaen over i en smurt ildfast form. Fordel bechamelsausen og bolognesesausen over pastaen, og strø den revne osten over. Stek pastaformen øverst i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til osten er gyllen. 
God middag!