Kyllingform med poteter, currysjy og nektarin- og koriandertopping
Roede
Laktosefri
Glutenfri

Kyllingform med poteter, currysjy og nektarin- og koriandertopping

3.95 (131)
Under 45 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Soyasaus
  • vann
  • salt
  • pepper
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Poteter
350 g
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Karri
1 pakke
Hønsebuljong
½ pakke
Soyasaus
2 ss
(Soya)
Vann
1 dl
Nektarin
1 stk
Koriander
1 bunt
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 615 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 51 g
  • Protein: 41 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Rist sesamfrøene i en middels varm, tørr stekepanne. Det tar omtrent 2 minutter. Da får du fram den gode smaken.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell rødløken, rens paprikaen, skyll squashen og potetene. Kutt potetene, rødløken, paprikaen og squashen i grove biter. Kutt kyllingen i store terninger.
 Fordel grønnsakene i en stor ildfast form. Legg kyllingen på toppen, og vend inn ingefærblandingen, karrien, 2 ss soyasaus og litt salt. Sett formen i ovnen, og stek det hele i tilsammen 30 minutter. Vend om på grønnsakene og kyllingen underveis, for et jevnere resultat. Bland ut hønsebuljongen i 1 dl vann. Ha det over i formen når det gjenstår 10 minutter av steketiden. 
Skyll og kutt nektarinen i terninger. Skyll, rist av og grovhakk korianderen. Bland sammen nektarinterningene, korianderen og sesamfrøene i en skål (se tips).
God middag! 
150 g Grønnsaker: 150 g Kylling: 120 g Sjy: 2 ss Topping: 2 ss Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!