Roede
Laktosefri
Glutenfri
Kyllingform med poteter, currysjy og nektarin- og koriandertopping
3.95 (131)
Under 45 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- salt
- pepper
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Poteter
350 g
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Karri
1 pakke
Glutenfri soyasaus
1 pose
Hønsebuljong
½ pakke
Vann
1 dl
Nektarin
1 stk
Koriander
1 bunt
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 611 kcal
- Fett: 28 g
- Karbohydrater: 49 g
- Protein: 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Rist sesamfrøene i en middels varm, tørr stekepanne. Det tar omtrent 2 minutter. Da får du fram den gode smaken.
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell rødløken, rens paprikaen, skyll squashen og potetene. Kutt potetene, rødløken, paprikaen og squashen i grove biter. Kutt kyllingen i store terninger.
Fordel grønnsakene i en stor ildfast form. Legg kyllingen på toppen, og vend inn ingefærblandingen, karrien, soyasausen og litt salt. Sett formen i ovnen, og stek det hele i tilsammen 30 minutter. Vend om på grønnsakene og kyllingen underveis, for et jevnere resultat. Bland ut hønsebuljongen i 1 dl vann. Ha det over i formen når det gjenstår 10 minutter av steketiden.
Skyll og kutt nektarinen i terninger. Skyll, rist av og grovhakk korianderen. Bland sammen nektarinterningene, korianderen og sesamfrøene i en skål (se tips).
God middag!
150 g Grønnsaker: 150 g Kylling: 120 g Sjy: 2 ss Topping: 2 ss Energiinnhold: ca. 480 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!