Sitruskrydret laksefilet med stekt tomat, salat med cæsardressing og sprø krutonger
Laktosefri

Sitruskrydret laksefilet

med stekt tomat, salat med cæsardressing og sprø krutonger
4.26 (170)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Laksefilet
135 g
(Fisk)
Sitruskrydder
½ pakke
(Sulfitt)
Gulrot
1 stk
Tobladssalat
50 g
Cæsardressing
½ pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Tomat
1 stk
Grana Padano
½ stk
(Egg, Melk)
Krutonger
1 pakke
(Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
774 kcal
Fett:
54 g
Karbohydrater:
36 g
Protein:
36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Istedet for å steke tomaten kan du også bare kutte den i båter, for å spare tid.

 Skyll og del tomaten i to. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek tomaten med snittflaten ned i 2–3 minutter til den får litt stekeksorpe. Ha tomaten over på en tallerken, og krydre snittflaten med litt salt og pepper før servering.  
 Skrell og grovriv gulroten, og skyll salaten. Ha gulroten og salaten i en skål og vend inn litt av cæsardressingen.  
Varm opp stekepannen fra punkt 1 til middels høy varme, og ha i litt ny olje. Krydre fisken med sitruskrydderet, og stek den i 3–4 minutter på hver side, eller til den flaker seg ved et lett trykk med fingeren.
Kutt tynne skiver av Grana Padanoen med en kniv eller ostehøvel. Topp salaten med mer av cæsardressingen, osteflakene og krutongene.
God middag!