Stir fry med svinekjøtt, brokkoli, soya- og ingefærsaus og ris
Laktosefri

Stir fry med svinekjøtt

brokkoli, soya- og ingefærsaus og ris
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
Jasminris
135 g
Rødløk
½ stk
Delt kinakål
200 g
Mager svinekam i skiver
300 g
Hverdagsmiks
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Glutenfri soyasaus
½–1 pose
(Soya)
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
748 kcal
Fett:
26 g
Karbohydrater:
78 g
Protein:
50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Skyll og kutt kinakålen i strimler. Kutt svinekjøttet i strimler, og vend dem sammen med soyasausen i en skål. 
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i to omganger i omtrent 2 minutter, og ha det over på en tallerken. Tilsett litt ny olje i pannen, og stek hverdagsmiksen og rødløken i omtrent 3 minutter. Tilsett så kinakålen, og stek videre i 2 minutter. Ha kjøttet tilbake i pannen sammen med soya- og ingefærsausen, og kok opp. Smak til med pepper. 
 Topp retten med de hakkede peanøttene. 
God middag!