Laktosefri
Stir fry med svinekjøtt
brokkoli, soya- og ingefærsaus og risNy oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Peanøtter·
- Nøtter·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
Jasminris
135 g
Rødløk
½ stk
Delt kinakål
200 g
Mager svinekam i skiver
300 g
Hverdagsmiks
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Glutenfri soyasaus
½–1 pose
Hakkede peanøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 748 kcal
- Fett:
- 26 g
- Karbohydrater:
- 78 g
- Protein:
- 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Skyll og kutt kinakålen i strimler. Kutt svinekjøttet i strimler, og vend dem sammen med soyasausen i en skål.
Varm opp en stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i to omganger i omtrent 2 minutter, og ha det over på en tallerken. Tilsett litt ny olje i pannen, og stek hverdagsmiksen og rødløken i omtrent 3 minutter. Tilsett så kinakålen, og stek videre i 2 minutter. Ha kjøttet tilbake i pannen sammen med soya- og ingefærsausen, og kok opp. Smak til med pepper.
Topp retten med de hakkede peanøttene.
God middag!