Salat med stekt halloumi, nektarin og paprika med rødbetehummus
Vegetar

Salat med stekt halloumi, nektarin og paprika med rødbetehummus

3.88 (89)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • olivenolje
Nektarin
1 stk
Halloumi
200 g
(Melk, Laktose)
Rød paprika
1 stk
Oregano
1 pakke
Linser
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Rødbetehummus
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 582 kcal
  • Fett: 38 g
  • Karbohydrater: 30 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis været tillater det kan du også grille grønnsakene og halloumien. Pensle osten og grønnsakene med litt olje og grill det i 2–3 minutter på hver side.

Skyll nektarinen og paprikaen. Del nektarinen i to og kutt hver halvdel i to. Rens og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og nektarinen i 3–4 minutter, til de er lett gylne. Legg dem over på en tallerken. Del halloumien i mindre biter. Ha litt ny olje i stekepannen, og stek halloumien i 1–2 minutter. Krydre med basilikum- og oreganokrydderet. 
 Sil laken av linsene, og skyll dem i kaldt vann. Skyll, tørk og kutt enden av hjertesalaten. Kutt salaten i store biter og legg dem utover et stor fat. Fordel paprikaen, nektarinen, linsene og halloumibitene over. Topp med urtekrutongene og balsamicovinaigretten.
 Ha hummusen i en skål, topp med litt olivenolje, og server den til salaten.
God middag!