Pannekaker med bacon, tomatsalat, basilikumpesto og fersk mozzarella

Pannekaker med bacon, tomatsalat, basilikumpesto og fersk mozzarella

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • bakepapir (kan sløyfes)
Bøkerøkt bacon i skiver
150 g
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½–1 stk
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Pannekaker
1 pakke
(Soya, Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Basilikumpesto
1 pakke
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1235 kcal
  • Fett: 78 g
  • Karbohydrater: 85 g
  • Protein: 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om det er barn rundt middagsbordet, kan du servere tomatsalaten separat. Da kan barna selv plukke det de vil ha på pannekakene.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.  
 Fordel baconet utover et stekebrett med bakepapir. Stek baconet i ovnen, over eller under pannekakene, i omtrent 10 minutter, eller til det er sprøtt.
 Skyll og kutt tomaten i store terninger. Skrell og kutt sjalottløken i tynne skiver. Skyll ruccolaen. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og vend inn balsamicovinaigretten.
 Ha bakepapir på et stekebrett og fordel pannekakene utover brettet. Varm pannekakene i ovnen i omtrent 5 minutter. 
Del mozzarellaen i to, og så i tynne skiver. Server pannekakene med baconet, basilikumpestoen, mozzarellaen og tomatsalaten.   
Bon appétit!
God middag!