Tex mex-pizza

Tex mex-pizza

4.24 (180)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Kjøttdeig
300 g
Three spice
1 pakke
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
1–2 pakke
(Melk)
Tortillachips
1 pakke
Tomat
1 stk
Vårløk
1 pakke
Hvitløksdressing
½ pakke
(Selleri, Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1413 kcal
  • Fett: 69 g
  • Karbohydrater: 126 g
  • Protein: 73 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du har noen osterester i kjøleskapet, er dette en fin måte å bruke dem opp på. Spre osten utover pizzaene før du steker dem i ovnen.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den i 2–3 minutter, til den er gjennomstekt. Krydre med tacokrydderet, salt og pepper.  
Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Fordel pizzasausen jevnt utover bunnene, og strø over den revne osten. Fordel kjøttdeigen og tortillachipsene utover pizzaene. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. 
 Skyll tomaten og vårløken. Kutt tomaten i små terninger og vårløken i tynne skiver. Dryss tomatterningene og vårløken over pizzaene, og server hvitløksdressingen ved siden av. 
God middag!