Kyllingwraps med agurk, tomat og curry- og mangodressing
Roede
Laktosefri

Kyllingwraps med agurk, tomat og curry- og mangodressing

4.06 (216)
Under 20 min
8 Ingredienser
Varme tortillalefser fylt med krydderstekt kyllingfilet, strimlede grønnsaker og Alnas populære curry- og mangodressing.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Hjertesalat
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
½–1 stk
Skivet kyllingfilet
300 g
Urtemiks
½ pakke
Olje
1 ts
Fullkornstortillaer
2–4 stk
(Hvete)
Curry- og mangodressing
½ pakke
(Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 537 kcal
  • Fett: 19 g
  • Karbohydrater: 41 g
  • Protein: 51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sjalottløken kan stekes sammen med kyllingen, om du ikke liker rå løk.

Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
 Skyll, tørk og kutt hjertesalaten i strimler. Skrell sjalottløken, og skyll tomaten og agurken. Kutt løken, tomaten og agurken i skiver, og fordel grønnsakene på et serveringsfat.
 Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter, til den er gjennomstekt. Krydre med urtemiksen, litt salt og pepper.
 Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
 Server curry- og mangodressingen til retten. 
125 g Tortilla: 1 stk Salat: 150 g Dressing: 1 ss Energiinnhold: ca. 410 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!