Kremet spagetti med sopp, kylling og cherrytomater

Kremet spagetti med sopp, kylling og cherrytomater

Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Laktosefritt smør
  • olje
  • pepper
  • salt
Glutenfri spagetti
1 pakke
Laktosefri kremfløte
1 1/2 dl
(Melk)
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Minisjampinjong
100 g
Grønn paprika
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Skivet kyllingfilet
250 g
Cherrytomater
250 g
Laktosefritt smør
Olje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha cherrytomatene i en ildfast form med olje og hvitløk og ovnsbak dem på 150 grader i 15-20 minutter!

Tilbered spagettien som anvist på pakken. Hell av vannet når spagettien er ferdigkokt, og rør inn 1 ss laktosefritt smør. Hold spagettien varm ved å legge et lokk over kjelen.
Skrell og press hvitløken. Smelt 2 ss laktosefritt smør i en kjele på lav varme. Ha i fløten, og spe på med 0,5 dl vann. Varm blandingen opp til kokepunktet, og la det småkoke i noen minutter. Rør inn steinsoppulveret og hvitløken, og smak til med salt og pepper. Riv halve grana padanoen over sausen. Hold sausen varm på lav varme frem til servering.
Skyll eller børst sjampinjongen lett, og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels varme. Stek grønnsakene i 3-5 minutter, til soppen er brun. Tilsett litt laktosefritt smør på slutten av steketiden. Legg grønnsakene til side på en tallerken.
Stek kyllingen i pannen du brukte til grønnsakene i 3-4 minutter på hver side, eller til den er gjennomstekt. Ha deretter grønnsakene tilbake i pannen.
Kutt cherrytomatene i båter.
Bland sausen inn i spagettien, og server med den stekte kyllingen, grønnsakene og cherrytomatene. Riv resten av osten over tallerkenene ved servering.
Tips! Topp retten med litt bacon om du har noe til overs fra tidligere i uken.
God middag!