Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Lag en liten prøveburger og smak deg frem med salt, pepper og eventuelle andre krydder. Frys ned det andre hamburgerbrødet. Fyll det med rester fra en av de andre middagene, for eksempel pulled kyllinglår.
Sett ovnen på 180 grader varmluft.
Bland karbonadedeigen godt med salt, pepper, vann og potetmel. Klem farsen ut til en rund hamburger. Varm en stekepanne med litt margarin og stek hamburgeren i en middels varm stekepanne.
Riv av blader av hjertesalaten og skjær tomat og løk i skiver. Varm hamburgerbrødet forsiktig i stekeovnen eller i en brødrister.
Legg salat, hamburger, tomat og løk i hamburgerbrødet. Ha til slutt på sennep og eventuelt ketsjup.
Server burgeren med resten av grønnsakene som salat ved siden av.
God middag!