Kylling og pasta i kremet pestosaus med paprika og grønnkål
3.85 (110)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Pasta
200 g
Basilikumpesto
1 pakke
Lett crème fraîche
1 pakke
Strimlet kyllingfilet
300 g
Persillade
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Strimlet grønnkål
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 829 kcal
- Fett: 30 g
- Karbohydrater: 85 g
- Protein: 56 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn litt av kokevannet i pastaen for en mer kremet konsistens på sausen.
Kok pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingstrimlene i omtrent 3 minutter, eller til de er gjennomstekte. Ha kyllingen over på en tallerken og vend inn persilladen.
Skyll og rens paprikaen, skrell rødløken og kutt grønnsakene i strimler. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til høy varme, og ha i litt olje. Stek paprikaen og løken i 1 minutt. Tilsett den strimlede grønnkålen og stek videre i 1 minutt. Krydre med salt og pepper.
Sil vannet fra den ferdigkokte pastaen og vend inn pestoen og lett crème fraîchen.
Topp pastaen med kyllingen og grønnsakene. God middag!
God middag!