Englehår i drageblod med trollmannsflass og vortete hekseneser

Lars er LOL

Laktosefri

Englehår i drageblod med trollmannsflass og vortete hekseneser

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
Englehår er laget av egg og mel, og kalles pasta på folkemunne – og vi synes det smaker best dynket i drageblod, eller bolognesesaus, da. De vortete heksenesene er grove bagetter, nydelige med litt smør på!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Bygg
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • sukker
  • salt
  • pepper
  • olivenolje
Pasta
200 g
(Hvete)
Gulrot
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Kjøttdeig
300 g
Tomatpuré
½ pakke
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Moste tomater
350 ml
Bagetter
½ pakke
(Sesamfrø, Bygg, Havre, Hvete)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1035 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 120 g
  • Protein: 60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft. 
Tilbered englehåret som anvist på pakken.
 Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Skrell og finhakk sjalottløken.
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter med en stekespade. 
Tilsett løken, gulroten og tomatpuréen, og stek videre i 3–4 minutter. Ha i basilikum- og oreganokrydderet, oksebuljongen og de moste tomatene. La drageblodsausen småkoke over lav varme i 8–10 minutter. Smak til med sukker, salt og pepper. 
 Tilbered den vortete heksenesen som anvist på pakken. 
 Skyll hjertesalaten og tomaten. Del salaten i grove biter og tomaten i terninger. Bland salaten og tomaten i en serveringsskål. Smak til med olivenolje, salt og pepper.
 Finriv Grana Padano-osten på et rivjern, og topp retten med trollmannsflasset.
God middag!