Biff stroganoff med paprika, ris og persille

Biff stroganoff med paprika, ris og persille

4.12 (148)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
125 g
Gul løk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Rød paprika
½ stk
Marinerte biffstrimler
250 g
Tomatpuré
½ pakke
Red rub-krydder
½ pakke
Oksebuljong
1 pakke
Lettrømme
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Hvetemel
½ ss
(Hvete)
Vann
2 dl
Persille
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 716 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 76 g
  • Protein: 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stroganoffen kan toppes med lettrømmen ved servering hvis du heller ønsker det.

Tilbered risen som anvist på pakken. 
Skrell løken og gulrøttene. Grovhakk løken og kutt gulrøttene i skiver. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Varm opp en vid kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 1–2 minutter, til det har fått en jevn stekeskorpe. Legg kjøttet over på et fat. 
 Varm opp den samme kjelen til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken, gulrøttene og paprikaen i 3–4 minutter, til løken er gyllen. Tilsett tomatpuréen og red rub-krydderet, og stek videre i omtrent 1 minutt. Ha i ½ ss hvetemel, oksebuljongen og 2 dl vann, og gi det hele et oppkok. La det hele småkoke i 4–5 minutter. Ta kjelen fra varmen og vend inn kjøttet og lettrømmen. Smak til med salt og pepper.  
 Skyll, tørk og grovhakk persillen. Topp retten med persillen ved servering. Vel bekomme!
God middag!