Sprøstekt svineconfit med rask kimchi, jasminris og teriyakiløksjy
Laktosefri

Sprøstekt svineconfit med rask kimchi, jasminris og teriyakiløksjy

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Soyasaus
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper
Jasminris
135 g
Chiliflak
½–1 pakke
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
1 pakke
Delt kinakål
200 g
Gulrot
1 stk
Soyasaus
1 ss
(Soya)
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Sukker
½ ts
Svineconfit
270 g
Gul løk
1 stk
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 989 kcal
  • Fett: 63 g
  • Karbohydrater: 77 g
  • Protein: 29 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server chiliflakene ved siden av, da kan være litt sterke for de minste.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Bland sammen ønsket mengde av chiliflakene (se tips), ingefærblandingen, 1 ss soyasaus, 1 ss eddik og ½ ts sukker i en salatbolle. Skyll og kutt kinakålen i strimler. Skrell og grovriv gulroten. Vend grønnsakene i dressingen, og smak til med litt salt og pepper. Rør om et par ganger før servering. 
 Kutt kjøttet i 1 cm tykke skiver. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side. Krydre med litt pepper. Ha kjøttet over på en tallerken. Stek løken i omtrent 5 minutter, til den er lett brunet. Tilsett teriyakisausen og 1 dl vann, og kok opp. La sausen småkoke i et par minutter.  
Server den sprøstekte svineconfiten med jasminrisen, kimchien og teriyakiløksjyen til. 
God middag!