Laktosefri
Glutenfri
Lyrfilet i tomatsjy med potet og ruccolasalat
4.01 (84)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Vann
- smør
- salt
- pepper
- olivenolje
Hvitløksfedd
1 stk
Bakepotet
1 stk
Tomat
1 stk
Lyrfilet
165 g
Chiliflak
1 pakke
Vann
½ dl
Smør
1 ss
Ruccola
50 g
Balsamicovinaigrette
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 613 kcal
- Fett: 25 g
- Karbohydrater: 62 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Skrell og kutt hvitløken i tynne skiver. Skyll tomaten og poteten, og kutt dem i terninger. Skyll og tørk fisken og krydre den med litt salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olivenolje. Stek potetterningene i 8–10 minutter. Ha i tomatterningene og hvitløken, og stek videre i 2–3 minutter, til tomaten begynner å løse seg opp. Ha i ½ dl vann, 1 ss smør og halve pakken med balsamicovinaigrette, og la det småkoke i omtrent 1 minutt. Legg i fisken og la det hele småkoke under lokk i 4–5 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren. Strø over chiliflakene.
Skyll og tørk ruccolaen og bland den med resten av balsamicovinaigretten.
God middag!