Laktosefri
Linguine med kyllingfilet og tomat, hvitløksbakt brokkoli og Grana Padano
4.21 (681)
Under 35 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Soyasaus
- smør
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
Brokkoli
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Tomater
2 stk
Sous vide-kyllingfilet med sitron og pepper
300 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Soyasaus
2 ss
Pasta
200 g
Smør
1 ss
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 828 kcal
- Fett: 35 g
- Karbohydrater: 79 g
- Protein: 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du en sitron liggende? Press litt saft fra sitronen over retten ved servering.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til pastaen.
Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt brokkolistilken i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Fordel brokkolien og hvitløken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien i ovnen i 15–20 minutter.
Skyll og kutt tomatene i grove biter. Ha kyllingen, kraften fra pakken og tomatene i en stor ildfast form. Tilsett balsamicovinaigretten og 2 ss soyasaus. Stek kyllingen og tomatene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm. La kyllingen hvile i omtrent 5 minutter på et skjærebrett, og skjær den i skiver.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend inn 1 ss smør.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Topp retten med osten og litt olivenolje, og server sjyen fra formen til retten.
God middag!