Thaisuppe med soya- og ingefærstekt kyllingkjøttdeig, borlottibønner og friske grønnsaker

Thaisuppe med soya- og ingefærstekt kyllingkjøttdeig, borlottibønner og friske grønnsaker

4.11 (142)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Thaisuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Rødløk
1 stk
Gulrot
1 stk
Hodekål
200 g
Borlottibønner
1 pakke
Kyllingkjøttdeig
150 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 591 kcal
  • Fett: 32 g
  • Karbohydrater: 47 g
  • Protein: 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt rødløken i tynne ringer og mariner den i eddik og litt salt. Topp suppen med løken ved servering. La gjerne grønnsakene koke med i suppen i et par minutter.

 Hell suppen over i en kjele og kok opp på middels varme under omrøring.
Skrell rødløken og gulroten. Kutt løken og kålen i strimler og gulroten i skiver. Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 2 minutter, og krydre med salt og pepper. Ha de stekte grønnsaken over i en skål, og hold varmt til servering.     
 Hell laken av bønnene, og skyll dem i kaldt vann. Varm opp stekepannen fra punkt 2 til høy varme og ha i litt olje. Stek kyllingkjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn soya- og ingefærsausen og bønnene og gi et raskt oppkok. Krydre med salt og pepper.  
God middag!