Marinerte svineskiver og lun bulgursalat med rosenkål og ajvaryoghurt
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Bulgur
125 g
Hønsebuljong
1 pakke
Rosenkål
200 g
Rødløk
1 stk
Spinat
50 g
Smør
1 ss
Yoghurt naturell
150 g
Ajvar
1 pakke
Marinerte filetstykker av svin
300 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 614 kcal
- Fett: 20 g
- Karbohydrater: 55 g
- Protein: 53 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok bulguren som anvist på pakken, men ha hønsebuljongen i kokevannet. Rens og del rosenkålene i fire. Skrell rødløken og del den i tynne båter. Skyll og tørk spinaten.
Ha rosenkål- og løkbåtene utover et stekebrett med bakepapir og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 10 minutter.
Bland sammen yoghurten og ønsket mengde av ajvaren i en liten skål. Smak til med litt salt.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side. Ta stekepannen bort fra varmen og la kjøttet hvile i stekepannen frem til servering.
Sil vannet fra bulguren og vend inn 1 ss smør. Vend bulguren sammen med de bakte grønnsakene og spinaten, og server med kjøttet og sausen.
God middag!