Sitruskrydret svinekam med grønne bønner, hvitløkspoteter og karriremulade
Laktosefri
Glutenfri

Sitruskrydret svinekam

med grønne bønner, hvitløkspoteter og karriremulade
Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser
Nyt denne retten en dag du har litt bedre tid. Kombinasjonen av mørt svinekjøtt, friske grønnsaker og karriremulade er skikkelig hverdagsluksus.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Bakepotet
1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Svinekam i skiver
150 g
Sitruskrydder
½ pakke
(Sulfitt)
Kinakål og grønne bønner
250 g
Rødløk
½ stk
Smør
½ ss
(Melk)
Remulade
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Karri
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
830 kcal
Fett:
42 g
Karbohydrater:
69 g
Protein:
44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
 Skyll og kutt poteten i båter. Skrell og grovhakk hvitløken. Fordel poteten og hvitløken i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetbåtene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
 Krydre kjøttet med sitruskrydderet og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt.
 Skrell og kutt rødløken i båter. Varm opp stekepannen fra punkt 3 til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek rødløken og grønnsaksblandingen i 3–4 minutter. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden, og krydre med litt salt og pepper. 
 Ha remuladen i en skål, og smak til med karrien.
God middag!