Laktosefri
Panert seifilet med pannestekte grønnsaker, jasminris og sweet chili-saus
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Egg·
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Egg
- hvetemel
- salt
- pepper
- olje
- bakepapir (kan sløyfes)
Jasminris
½ pakke
Seifilet
165 g
Panering
½ pakke
Egg
1 stk
Hvetemel
1 ss
Gulrot
1 stk
Rød paprika
1 stk
Brokkoli
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Sweet chili-saus
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 822 kcal
- Fett: 11 g
- Karbohydrater: 131 g
- Protein: 51 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland den ferdigkokte risen inn i de stekte grønnsakene.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Knekk 1 egg i en bolle, og visp det sammen med en gaffel. Ha 1 ss hvetemel på en tallerken og paneringen på en annen. Krydre fisken med salt og pepper. Vend fisken først i hvetemelet, deretter i egget, og til slutt i paneringen.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt smør og olje. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side, til den er gyllen og sprø.
Skrell gulroten, og skyll og rens paprikaen. Del gulroten i to på langs og så i skiver på skrå. Kutt paprikaen i strimler. Kutt brokkolien i små buketter, skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og finhakk hvitløken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 6–8 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server sweet chili-sausen til retten.
God middag!