Panert seifilet med pannestekte grønnsaker, jasminris og sweet chili-saus
Laktosefri

Panert seifilet

med pannestekte grønnsaker, jasminris og sweet chili-saus
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • egg
  • hvetemel
  • olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
½ pakke
Seifilet
165 g
(Fisk)
Panering
½ pakke
Egg
1 stk
(Egg)
Hvetemel
1 ss
(Hvete)
Gulrot
1 stk
Rød paprika
1 stk
Brokkoli
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Sweet chili-saus
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
822 kcal
Fett:
11 g
Karbohydrater:
131 g
Protein:
51 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland den ferdigkokte risen inn i de stekte grønnsakene.

Tilbered risen som anvist på pakken.
Knekk 1 egg i en bolle, og visp det sammen med en gaffel. Ha 1 ss hvetemel på en tallerken og paneringen på en annen. Krydre fisken med salt og pepper. Vend fisken først i hvetemelet, deretter i egget, og til slutt i paneringen.
Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt smør og olje. Stek fisken i 2–3 minutter på hver side, til den er gyllen og sprø. 
 Skrell gulroten, og skyll og rens paprikaen. Del gulroten i to på langs og så i skiver på skrå. Kutt paprikaen i strimler. Kutt brokkolien i små buketter, skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. 
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 6–8 minutter. Smak til med salt og pepper.
 Server sweet chili-sausen til retten. 
God middag!