Stekt svinekam med soppsaus og ovnsbakte grønnsaker

Stekt svinekam med soppsaus og ovnsbakte grønnsaker

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
5 Ingredienser
En hverdagsrett laget med flotte norske råvarer! Så god at hele familien kommer til å slikke tallerkenen ren.

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • olje
  • salt
  • pepper
  • bakepapir (kan sløyfes)
Bakepotet
1 stk
Hverdagsmiks
1 pakke
Mager svinekam i skiver
150 g
Aromasopp
½ pakke
Soppsaus
½ pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Smør
1 ss
(Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 787 kcal
  • Fett: 31 g
  • Karbohydrater: 82 g
  • Protein: 45 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft. 
 Del poteten i båter. Fordel potetbåtene og hverdagsmiksen på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–20 minutter, eller til de er gylne og møre. 
 Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 3–4 minutter på hver side, til det er gyllent.
 Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Varm opp en kjele til høy varme, og stek soppen i 1 minutt. Tilsett 1 ss smør, og stek soppen videre i 3–4 minutter, til den er gyllen. Tilsett soppsausen, og kok opp. Smak til med salt og pepper. 
God middag!
God middag!