Stekt svinekam med soppsaus og ovnsbakte grønnsaker
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
5 Ingredienser
En hverdagsrett laget med flotte norske råvarer! Så god at hele familien kommer til å slikke tallerkenen ren.
En hverdagsrett laget med flotte norske råvarer! Så god at hele familien kommer til å slikke tallerkenen ren.
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Smør
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Bakepotet
1 stk
Hverdagsmiks
1 pakke
Mager svinekam i skiver
150 g
Aromasopp
½ pakke
Soppsaus
½ pakke
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 787 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 82 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Del poteten i båter. Fordel potetbåtene og hverdagsmiksen på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 15–20 minutter, eller til de er gylne og møre.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 3–4 minutter på hver side, til det er gyllent.
Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Varm opp en kjele til høy varme, og stek soppen i 1 minutt. Tilsett 1 ss smør, og stek soppen videre i 3–4 minutter, til den er gyllen. Tilsett soppsausen, og kok opp. Smak til med salt og pepper.
God middag!
God middag!