Laktosefri
Wraps med bakte grønnsaker og laks
frisk salat og curry- og mangodressing4.07 (106)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Gluten
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Laksefilet
270 g
Sitruskrydder
½–1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
Tortillalefser
4 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 799 kcal
- Fett:
- 47 g
- Karbohydrater:
- 58 g
- Protein:
- 37 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Skyll, rens og kutt paprikaen i tynne strimler. Skrell og kutt rødløken i små båter. Ha grønnsakene i en ildfast form og vend inn litt olje, salt og pepper. Skyll og tørk fiskestykkene og legg de oppå grønnsakene. Krydre fisken med sitruskrydderet. La formen stå i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren og grønnsakene har fått stekeskorpe.
Kutt enden av hjertesalaten og del den i to på langs. Vask hjertesalaten og tomaten. Kutt hjertesalaten i grove strimler og tomaten i terninger. Bland salaten og tomaten i en skål med litt salt og pepper rett før servering.
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie (kan sløyfes), og varm dem i ovnen i 2–3 minutter.
Flak fisken med en gaffel og bland den sammen med grønnsakene i formen. Server tortillalefsene med grønnsakene og fisken, salaten og curry-og mangodressingen.
God middag!