Wraps med bakte grønnsaker og laks, frisk salat og curry- og mangodressing
Laktosefri

Wraps med bakte grønnsaker og laks, frisk salat og curry- og mangodressing

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Gluten

Basisvarer:
  • Salt
  • pepper
  • olje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Rød paprika
1 stk
Rødløk
½ stk
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Sitruskrydder
½–1 pakke
(Sulfitt)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Tortillalefser
4 stk
(Hvete, Gluten)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 782 kcal
  • Fett: 46 g
  • Karbohydrater: 55 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
 Skyll, rens og kutt paprikaen i tynne strimler. Skrell og kutt rødløken i små båter. Ha grønnsakene i en ildfast form og vend inn litt olje, salt og pepper. Skyll og tørk fiskestykkene og legg de oppå grønnsakene. Krydre fisken med sitruskrydderet. La formen stå i ovnen i omtrent 10 minutter, eller til fisken flaker seg ved et lett trykk med fingeren og grønnsakene har fått stekeskorpe. 
 Kutt enden av hjertesalaten og del den i to på langs. Vask hjertesalaten og tomaten. Kutt hjertesalaten i grove strimler og tomaten i terninger. Bland salaten og tomaten i en skål med litt salt og pepper rett før servering.  
Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie (kan sløyfes), og varm dem i ovnen i 2–3 minutter.
 Flak fisken med en gaffel og bland den sammen med grønnsakene i formen.  Server tortillalefsene med grønnsakene og fisken, salaten og curry-og mangodressingen.  
God middag! 
God middag!