Laktosefri
Stekt lyrfilet i ingefærsaus med nudler og pak choy
3.98 (62)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Smør
- olje
- salt
Eggenudler
½ pakke
Pak choy
1 stk
Rødløk
1 stk
Lyrfilet
165 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Chiliflak
½ pakke
Smør
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 547 kcal
- Fett: 12 g
- Karbohydrater: 70 g
- Protein: 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland de ferdigkokte nudlene og de stekte grønnsakene sammen i en bolle. Vend inn sausen fra stekingen av fisken og eventuelt litt pepper.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Skyll pak choyen og del den i grove biter. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Wok grønnsakene i 1 minutt, og krydre med litt salt. Ha dem deretter over på en tallerken.
Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 1 minutt på den ene siden, eller til den er godt brunet. Snu fisken og ha over soya- og ingefærsausen og 1 ss smør. Gi det hele et raskt oppkok. Dryss chiliflakene over retten.
God middag!
Ha resten av nudlene i en suppe, wok eller i en thaisalat.
God middag!