Kokoskremede nudler med teriyakikjøttdeig med linser, peanøtter og pak choy
Laktosefri

Kokoskremede nudler med teriyakikjøttdeig med linser, peanøtter og pak choy

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • sukker
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Kokoskrem
1 pakke
Teriyakisaus
½ pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Srirachasaus
½–1 pakke
Lime
½ stk
Rød paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
Kjøttdeig med linser
300 g
Teriyakisaus
½ pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Lime
½ stk
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 830 kcal
  • Fett: 39 g
  • Karbohydrater: 77 g
  • Protein: 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Kok nudlene som anvist på pakken. 
Skyll paprikaen og pak choyen. Rens og kutt paprikaen i strimler. Kutt pak choyen i 4 tynne båter på langs. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 1 minutt, og ha de deretter over på en tallerken.  
Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn halvparten av teriyakisausen og grønnsakene og varm raskt opp.  
 Ha kokoskremen og resten av teriyakisausen i en kjele og kok opp. Smak til med srirachasaus, saft fra limen, litt sukker og salt. Ha de ferdigkokte nudlene i sausen og kok over middels varme i 1 minutt.   
Del resten av limen i båter og server dem, peanøttene og resten av srirachasausen til retten. 
God middag! 
God middag!