Kokoskremede nudler med teriyakikjøttdeig med linser, peanøtter og pak choy
Laktosefri

Kokoskremede nudler med teriyakikjøttdeig

med linser, peanøtter og pak choy
Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • sukker
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Kokoskrem
1 pakke
Teriyakisaus
½ pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Srirachasaus
½–1 pakke
Lime
½ stk
Rød paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
Kjøttdeig med linser
300 g
Teriyakisaus
½ pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Lime
½ stk
Peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
830 kcal
Fett:
39 g
Karbohydrater:
77 g
Protein:
42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
Skyll paprikaen og pak choyen. Rens og kutt paprikaen i strimler. Kutt pak choyen i 4 tynne båter på langs. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 1 minutt, og ha de deretter over på en tallerken.  
Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn halvparten av teriyakisausen og grønnsakene og varm raskt opp.  
 Ha kokoskremen og resten av teriyakisausen i en kjele og kok opp. Smak til med srirachasaus, saft fra limen, litt sukker og salt. Ha de ferdigkokte nudlene i sausen og kok over middels varme i 1 minutt.   
Del resten av limen i båter og server dem, peanøttene og resten av srirachasausen til retten. 
God middag!