Barbecueglasert svinekam med pannestekt kål og nektarin- og maissalsa
Roede
Laktosefri
Glutenfri

Barbecueglasert svinekam med pannestekt kål og nektarin- og maissalsa

4.04 (452)
Under 35 min
9 Ingredienser
Svin og barbecuesaus er en perfekt match. Den søte nektarin- og maissalsaen tilfører friskhet.

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • olivenolje
    • salt
    • pepper
    Fullkornsris
    125 g
    Mager svinekam i skiver
    300 g
    Barbecuesaus
    1 pakke
    Olje
    1 ts
    Hodekål
    300 g
    Olje
    1 ts
    Rødløk
    ½ stk
    Nektarin
    1 stk
    Rød chili
    ½–1 stk
    Maiskorn
    1 pakke
    Sitron
    ½ stk
    Olivenolje
    1 ss
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 700 kcal
    • Fett: 24 g
    • Karbohydrater: 79 g
    • Protein: 43 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tilbered risen som anvist på pakken. 
     Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, til det er gyllent. Skru ned til middels lav varme, og fordel barbecuesausen over kjøttet, og stek videre i 2 minutter på hver side. Legg kjøttet og sausen over på en tallerken og la kjøttet hvile i 5 minutter før servering.
     Del kålen i båter. La stilken være på plass, så båtene henger sammen i stilkfestet. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kålen i 3–4 minutter på begge sider, til den er gyllen. Krydre med salt og pepper.
     Skrell og finhakk rødløken. Kutt nektarinen i terninger. Kutt chilien i tynne skiver. Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Bland sammen grønnsakene i en skål, og smak til med saft fra sitronen, 1 ss olivenolje, salt og pepper.
    Nyt måltidet! 
    100 g Svin: 125 g Kål: ¼ stk Salsa: 80 g Energiinnhold: ca. 490 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
    God middag!