Pannekaker med bøkerøkte baconskiver og blåbærsyltetøy

Pannekaker med bøkerøkte baconskiver og blåbærsyltetøy

4.18 (972)
Under 20 min
4 Ingredienser
Varme pannekaker med bøkerøkt bacon og blåbærsyltetøy er barnas favoritt. En uslåelig, kjapp og enkel middag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)
Bøkerøkt bacon i skiver
150 g
Smør
½ ss
(Melk)
Pannekaker
1 pakke
(Soya, Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Blåbærsyltetøy
1 glass
Blåbær
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1055 kcal
  • Fett: 49 g
  • Karbohydrater: 119 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek baconet i ovnen hvis du vil. Varm opp stekeovnen til 250 grader. Fordel baconet utover et stekebrett med bakepapir, og stek baconet midt i ovnen i 10–12 minutter, eller til det er sprøtt.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.  
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og stek baconet i 4–5 minutter, til det er gyllent og sprøtt. Tilsett ½ ss smør mot slutten av steketiden (se tips).
 Ha bakepapir på et stekebrett og fordel pannekakene utover brettet. Varm pannekakene i ovnen i omtrent 5 minutter. 
 Topp pannekakene med baconet, blåbærsyltetøyet og blåbærene ved servering.
God middag!