Hvit pizza med salsicciaboller toppet med aromasopp og urter

Hvit pizza med salsicciaboller toppet med aromasopp og urter

4.39 (182)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
Crème fraîche
1 pakke
(Melk, Laktose)
sopp-/porcinipulver
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Aromasopp
100 g
Rødløk
1 stk
Rosmarin
1 bunt
Salsicciadeig
150 g
Pizzabunner
2 stk
(Hvete, Rug)
Revet ost
1 pakke
(Melk)
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1150 kcal
  • Fett: 60 g
  • Karbohydrater: 94 g
  • Protein: 60 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp gjerne pizzaen med litt spekeskinke rett før servering.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Bland crème fraîchen og steinsoppulveret med litt salt og pepper i en skål. Riv den ferske mozzarellaen fra hverandre. Børst soppen fri for jord, og kutt den i tynne skiver. Skrell og kutt rødløken i strimler. Skyll rosmarinen, og plukk bladene av stilkene. Fukt hendene, og rull salsicciadeigen til små kjøttboller. 
 Legg pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og fordel crème fraîche-blandingen jevnt utover bunnene. Strø over den ferske mozzarellaen, den revne osten og soppen. Fordel salsicciabollene over pizzaen, og topp med ønsket mengde av rødløken og rosmarinen. Stek pizzaene nederst i stekeovnen i 8–10 minutter, til osten er gyllen. 
 Skyll og tørk ruccolaen, og topp pizzaen med den ved servering. 
God middag!