Pasta casarecce med chili- og hvitløksstekt scampi, paprika og basilikumkrem

Pasta casarecce med chili- og hvitløksstekt scampi, paprika og basilikumkrem

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Skalldyr
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Casarecce
200 g
(Hvete)
Crème fraîche
150 g
(Melk, Laktose)
Basilikumpesto
1 pakke
(Egg, Melk)
Sitron
½ stk
Hvitløksfedd
1 stk
Gul løk
1 stk
Rød chili
½–1 stk
Rød paprika
½ stk
Spinat
50 g
Scampi naturell
150 g
(Skalldyr)
Sitron
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 711 kcal
  • Fett: 27 g
  • Karbohydrater: 83 g
  • Protein: 33 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland basilikumpestoen med scampien, og vend inn den ferdigkokte pastaen.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
 Visp sammen crème fraîchen og basilikumpestoen. Skyll sitronen godt, og finriv skallet (kun det gule) på et rivjern. Smak til sausen med skallet fra sitronen og pepper. 
 Skrell og finhakk hvitløken og løken. Skyll, rens og kutt chilien i tynne skiver. Skyll, rens og kutt paprikaen i tynne strimler. Skyll og tørk spinaten.  
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek scampien, paprikaen, hvitløken, løken og chilien i 1–2 minutter, og press over litt av saften fra sitronen. Vend inn spinaten, til den faller litt sammen. Krydre med litt salt og pepper.  
Server pastaen med den chili- og hvitløksstekte scampien, paprikaen og topp med basilikumkremen.  
God middag!